Tiszavirág Apartmanok

A Tisza-tó fővárosában, Tiszafüred részén, a fürdő úton található a TISZAVIRÁG  APARTMAN, ahol már kora tavasszal virágba borulnak a díszszilvafák.

Az apartman közvetlen szomszédságában található a Thermál Fürdő és a Thermál Bisztró és Kávézó. A Bisztró kedvezményes reggeli, ebéd és vacsora lehetőséget kínál a szálláshely vendégeinek.  Amennyiben igénybe veszik a fürdő szolgáltatásait külön átjárási lehetőséget tudunk biztosítani a Thermál Bisztró és a strand között.

Apartmanunk április 1-től november 30-ig várja a nagycsaládosokat, a nagyobb baráti társasággal érkező pihenni, sportolni vágyó vendégeket.

Igény esetén kisebb létszámú osztálykirándulások, névnapi, születésnapi partyk, céges rendezvények  remek helyszíne lehet.

Apartmanunk területén belül három különálló, teraszos, kényelmes, jól felszerelt házban 8 szobával, 16fő részére biztosítunk szállást, melyek további 4 pótággyal bővíthetők. Kérésre kiságyat is tudunk biztosítani.

A tágas udvaron, ligetes környezetben  fedett kerti pihenő található.  Vendégeinknek a szabadtérben főzési, grillezési és tárcsán sütési lehetőség biztosított. A zárt udvaron ingyenes a parkolás. Amennyiben ez nem elegendő, külső parkolásra is van lehetőség, közvetlen az apartman mellett. Bérelhető kerékpárok is rendelkezésre állnak.

A Tisza-tó és a szabad strand, valamint Lidl, Spar, Penny üzletek, gyógyszertár, Mol-kút 300 méteres távolságon belül megtalálhatóak.

Bejelentkezés: 14:30-tól 18:00-ig, vagy előre egyeztetett időpontban.
Kijelentkezés: 10:00ig.

Fizetési lehetőségek: készpénz, átutalás, bankkártya, OTP szép kártya.

Beszélt nyelvek: magyar, német.

tiszafured tiszavirag apartman szitakoto haz 1