tiszavirag logo

Kedves vendégeink! A szállásfoglalás elküldésével minden Vendégünk elfogadja Apartmanunk Vendégeire vonatkozó házirendünket!

 1. A szálláshely az érkezés napján 14:30 órától, az elutazás napján 10 óráig áll rendelkezésre. Egyéb lehetőségek a foglaláskor előzetes egyeztetés alapján intézhetők.

a. A szállás fennmaradó összegét érkezéskor kell megfizetni egy összegben előre. Az előre elutalt foglaló összege természetesen levonásra kerül a végösszegből.

b. A szálláshely kulcsát az érkezéskor kapják meg Vendégeink a helyszínen.

 1. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adni a szállásadó részére. Ennek időpontjáról előre tájékoztassa a szállásadót!
 2. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.
 3. Az Apartman elhagyásakor az átvett-, Apartmanhoz tartozó tárgyakat, közösségi felszereléseket (bogrács, TV távirányító, stb.) vissza kell adni. Az Apartman elhagyásakor az ablakokat kérjük bezárni.
 4. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a Vendégek.
 5. A szállásadó vagy annak megbízottja jogosult –előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a Vendégek. Az ellenőrzés nem járhat a Vendég zaklatásával és az ellenőrzés, takarítás során a Vendég személyiségi jogai tiszteletben tartásával kell eljárni

a. Minden olyan esetben, amikor a helyszíni munkatársunk ellenőrzése folyamán-, vagy az Apartmanban tartózkodó más Vendégektől olyan információkat kap, hogy bármely házunk lakói az Apartman többi Vendégét viselkedésével zavarja, sértegeti, pihenését lehetetlenné teszi, vagy a kibérelt ingatlant, annak helyiségeit vagy bármely részét, berendezési tárgyait rongálja, tönkreteszi, akkor felszólíthatja az Apartman elhagyására!

b. Munkatársunk, amennyiben bármely Vendégünket távozásra szólítja fel, élhet hatósági eljárás indításával is szükséges esetben!

 1. A Vendégeink látogatót nappal (8 és 22 óra között) a szállásadóval előzetes egyeztetéssel fogadhatnak.
 2. Háziállatot tilos engedély nélkül az Apartmanba bevinni!
 3. Az Apartmanban, szobában lévő berendezést csak a tulajdonos, szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni.
 4. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a Vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
 5. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért, vagy balesetekért.
 6. 12. A Vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért, a Vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.
 7. Amennyiben a tartózkodás alatt az Apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 8. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget.
 9. A Vendégeknek a ház házirendjét figyelembe kell venniük, különös tekintettel a reggeli, kora délutáni és esti, illetve éjszakai órákra vonatkozó csendrendet illetően.
 10. Éjszakai pihenőidőszak: 22:00 – 08:00 között van. A pihenő ideje alatt mindenki számára biztosítani kell a nyugodt pihenéshez való jogot.
 11. Az Apartmanba, vendégszobába történő be- és kijutást a szállásadó biztosítja a kulcsok átadásával. Az Apartman kapuinak, házainak zárva tartása ez után a Vendégeink felelőssége!
 1. Szekciófoglalás esetén a szállásadó megmutatja azokat a helyiségeket, amelyeket a Vendégek használhatnak, illetve tájékoztatást ad az általa biztosított szolgáltatásokról.
 2. Az Apartmanhoz fürdőszoba, WC, valamint egyszerűbb ételek, italok elkészítéséhez konyha és konyhai berendezések, eszközök használata tartozik.
 3. Minden Vendégünk köteles folyamatosan figyelni arra, hogy Apartmanunk területén illetéktelen személyek NE tartózkodjanak! Ez független attól, hogy az illetéktelen személy kivel/ hogyan érkezett Apartmanunk területére. Ez alól kivételek Vendégeink bejelentett látogatói, Apartmanunk munkatársai.

a. Az Apartmannal. az Apartmanban tartózkodókkal kapcsolatban Vendégeink harmadik személy részére felvilágosítást NEM adhatnak! Minden olyan esetben, amikor erre van szükség, kötelesek ezt visszautasítani, és az esetet a Szállásadó részére jelenteni, esetleg az érdeklődőt a Szállásadóhoz irányítani!

b. Az Apartmanunk területén, Látogatóként vagy Vendégként kiskorú személy kizárólag szülői, – vagy felnőtt felügyelettel tartózkodhat!

 1. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és az egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágyneműcserét, valamint a végső takarítást.
 2. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor az Apartmanban, szobában kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet.
 3. Előre be nem jelentett egyének elszállásolására nincs mód!
 4. Közös helységek, tárgyak (udvar, erkély, filagória, tűzrakó) igénybe vétele mindenki számára lehetséges, a többi Vendég egyeztetésével. Kérjük, ezen helységek tárgyait, berendezéseit ne vigye be a szobákba/ Apartmanokba!
 5. Az Apartmanban, és azok védett/zárt részein dohányozni tilos! A dohányzás az udvaron történhet!
 6. Az Apartmant a Vendégek tisztán kapják meg. Ottlétük alatt maguknak kell takarítani! Kérjük, hogy távozáskor a konyhai eszközöket tisztán, elmosva tegyék a helyére!
 7. A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges. Amennyiben azok megtelnek az udvaron lévő kukákban helyezzék el azokat, szelektíven!
 8. Étkezés

Az Apartman jól felszerelt konyhával rendelkezik. Kérjük a tisztaságra ügyelni! A mikrohullámú sütőbe fémet tartalmazó edényt ne tegyen be! A rezsót ne hagyja áram alatt, amikor használaton kívül van!

 1. Parkolás

Parkolni Apartmanunk területén korlátozott módon-, helyen-, számban van lehetőség. A belső parkolás igényét a foglaláskor előre kell jelezni, egyéb esetben nincs módunk azt biztosítani. A belső parkolást nem igénylő Vendégeink számra az apartman bejárata mellett, széles és védett utcai szakaszon van lehetőség. Az Apartman bejáratait, kapuit minden Vendégünk köteles szabadon hagyni, szabadságát biztosítani!

a. A Szállásadó sem az Apartman területén belül, sem a kívül tartózkodó autókban hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállal!

 1. Házirend betartását a tulajdonos ellenőrizheti. Megszegése esetén az elszállásolás felmondását kezdeményezheti.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Kellemes időtöltést, jó pihenést kívánunk!